BAE
НачалоУслугиЗа насПроектиКариериКонтакти
Welcome
We have detected that you do not have the Flash 8 player installed.
Please Click Here to download the Flash plugin.

Or Click Here to force the site to load.

English version
BAE

Проектиране

BAEПредпроектни проучвания
BAEИзготвяне нa концепция
BAEТърсене и предлагане на зелени и енергийно-ефективни решения
BAEИдейно проектиране
BAEТехническо проектиране
BAEРаботно проектиране
BAEИзготвяне на спецификации
BAEКонтрол и координация на проектните разработки
BAEСъгласуване на проекта

Изпълнение на строителни работи

BAEИзготвяне и провеждане на тръжна процедура за избор на изпълнител
BAEРъководство на строителния обект
BAEДокументация
BAEКонтрол на разходите и изпълнението на строителния график
BAEПравни услуги

Поддръжка и управление на сгради

BAEАнализ на сградните инсталации
BAEТехническо оптимизиране
BAEОтстраняване на проблеми
BAE
Търси
 
BAE

Бавария Еъркондишън Инженеринг

Сградните инсталацииите търпят динамично развитие през последните години, поради въвеждането на нови енергийни разпоредби, повишаващи изискванията относно сградните инсталации, свиване на инвестиционните бюджети, повишаване на разходите за енергия, по-голямата осведоменост и очаквания от страна на потребителите, развитието на технологиите и начините за тяхното приложение в сферата на строителство.

Системите за отопление, вентилация и климатизация имат съществено значение при оценката на дълготрайността и рентабилността на една сграда. Ако са добре проектирани, тези скрити на пръв поглед инсталации могат да направят търговските площи и обществените сгради по-рентабилни, а служителите в тях по-продуктивни.

Бавария Еъркъндишън Инженеринг ООД на база на дългогодишния опит на основателите му, както и на подбрания от тях екип от професионалисти, е в състояние да предложи иновативни и функционални проектни решения не само по отношение на инвестиционните, но и по отношение на експлоатационните разходи.

Във фирмата работи инженерен екип с пълна проектантска правоспособност и предлага консултантски услуги относно цялостния инвестиционен процес – проектиране, строителство и експлоатация, а именно:

  • Проектиране по част сградни инсталации, включително планиране, координиране и контрол върху процеса
  • Строителен мениджмънт и инвеститорски контрол
  • Поддръжка и управление на съществуващи сградни инсталации
  • Правни услуги

Ние се стремим да следваме креативен и продуктивен подход, при който се цени трудът и мнението на всички участници в инвестиционния процес, в защита на финансовите интереси на клиентите - коректно и в срок. Ето защо считаме, че сме надежден партьор за всички клиенти, които се стремят към постигането на устойчива околна среда и имат желание за прилагане на най-добрите строителни практики. Нашият стремеж е да разширим своя бизнес като се превърнем в едно от водещите имена в бранша, като предоставяме продукт с европейско качество на българския пазар.

Новини и събития

Започване на работи по проект „Експо 2000, фаза IV”
01 Октомври 2015
Бавария Еъркондишън Инженеринг ООД започна работа по управление на проект и инвеститорски контрол на работите по изграждане и пускане в експлоатация на 8-етажна офис сграда с 2 подземни нива - фаза IV от развитието на Бизнес парк Експо 2000. Инвеститор на проекта е Eкспо 2000 Риъл Естейт ЕООД, част от Райфайзен Пропърти Интернешънъл.
прочети повече
Завършване на проект „Експо 2000, фаза III”
01 Май 2015
В края на 2014г. Бавария Еъркондишън Инженеринг ООД завърши работите по договор за управление и супервизия на работите по проект: „ЕКСПО 2000, III фаза”. Проектът съчетава по елегантен начин най-добрите практики и иновативни тенденции в областта на поректирането и строителстото с толерантността към околната среда и висок стандарт за енергийна ефективност. Проектът бе удостоен със Златни сертификати съгласно DGNB и LEED системи серитифициране на устойчиво строителство.
прочети повече
BAE
    Авторски права: Бавария Еъркондишън Инженеринг ООД       

       Уеб дизайн